úterý 7. října 2014

První lásky


    První byl Ruda.
Byly mi 4, mou náklonnost si zasloužil tím, že podkopl nohy dívence, která řekla o mojí mámě,  že je čarodějnice. (kráva!)
Jak prosté to tehdy bylo.
Ve školce jsem byla pěkná běhna,  tahala jsem se se 3 najednou! A jako správná běhna neznám jejich jména.
    Pak přišla základka a s ní Honzík, naši mi ho schvalovali, je to dobrá partie, říkali.
Dokonce mi dovolili se s ním oddat, se vším všudy v mém dětském pokojíčku.
A dával hezký pusinky.
    Další byl Víťa, o hlavu menší a o 20 kg lehčí, ale pořád jsem tak nějak pokukovala po jeho nejlepším kamarádovi.

    Nechával si říkat Péťa a ve škole v přírodě jsme se dali dohromady. Hrál fotbal, byl hezký, chytrý a vtipný. Psávali jsme spolu příběhy, o mumiích, o tom jak mě pohřbil a tak.
Ale nechtěl mi dávat pusinky jako Honzík, bral mě jen jako kamarádku.
Jednou jsme šli všichni po škole ven (já, Péťa, Honza a Víťa). A všichni chtěli vidět, jak se my dva líbáme (asi něco tušili). Peťan to nedal ani pod tlakem, tak mu to Honza předved (na mně). Ani se nenaštval, trubka. Nevím, třeba to tak má dodnes.
Náš 'vztah' krachl,  když se Petr dostal v 5. třídě na gympl a já jen do matematické třídy. Přeci jen od sebe školy byly 500 m a to bychom nedali, tak moc jsme se tehdá  milovali.







    V 7. třídě přišel Kuba, zabouchla jsem se do něho, když jsem ho viděla na lyžích, byl tak dobrej!  A náš první ploužák na lyžáku byl pro mě vrchol romantiky. Říkal, že mám skvělou rodinu a kupoval mi kredit. Jezdila jsem potají k němu na vesnici, kde mi ukazoval, jak válí na bubny a taky, co se ukrývá v nočním stolku rodičů. Prali jsme se spolu v parku ve sněhu, chtěl mi dokázat, že mě přepere. (Brala jsem to jako vrchol intimity). Ale kamarádky mi ho neschvalovaly,  prý vypadá jako prasátko a jestli s ním prý budu na obědě sedět,  nikdy se mnou už nepromluví. Vydrželo jim to chvíli. Stejně jako náš vztah.
    Pak mě v prváku na gymplu zblbnul jeden policajt, od té doby mě to drží. ;)
Co vy a vaše lásky?  <3


7 komentářů:

  1. Slvělej článek! Dlouho jsem se tak nepobavila :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já sem byla běhna taky, z toho si nic nedělej :D:D Ale teda nikdy bych ani tehdy nechodila s menším klukem, jakože vzrůstově :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě proto, že jsme byly ve školce nejkrásnější a chtěly obšťastnit všechny (nejlíp najednou). :D A na základce jsme měli jen prcky, takže nebylo vyhnutí. Jen Honza byl vyšší. :D Jinak to mám stejně.

      Vymazat
  3. A co Swayze????????????:D

    OdpovědětVymazat